Go To Top
  •  

afvlogo

2012 Fotoclub huldigt erelid

erelid harmOp 1 maart 2012 heeft AFV de Veluwe Harm Wierenga tot erelid benoemd. Harm is al vanaf 1984 lid van onze vereniging. Binnen de club staat hij bekend als de kenner van fotobewerkingen. Deze kennis hield hij niet voor zichzelf maar deelde dit graag met andere leden. Menig lid heeft van hem de eerste bewerkingen in photoshop geleerd. Sinds een jaar is hij de inspirerende kracht achter de wergroep crea-digitaal. Ook voor andere activiteiten, zoals het inrichten van exposities, kan je op hem rekenen. Kortom genoeg redenen voor het bestuur om Harm te benoemen tot erelid.

 
 

2010 Fotoclub huldigt erelid

erelid-RobKreupelingOp 7 januari 2010 heeft AFV de Veluwe Rob Kreupeling benoemd tot erelid. Die avond werd hem een oorkonde overhandigd voor zijn verdienste voor de vereninging gedurende de ruim 25 jaar dat hij lid is. Rob heeft lange tijd in het bestuur als voorzitter de kar getrokken en de vereniging door de moeilijkere tijden heen gesleept. Zijn enthousiasme, humor en gedrevenheid hebben veel leden geïnspireerd. Als dank voor zijn inzet in al die jaren is Rob op deze wijze in het zonnetje gezet.
Die avond kreeg zijn vrouw uit handen van de secretaris Vera van Bemmel bloemen overhandigd.
 
 

2008 Fotoclub huldigt erelid

erelid mariusOp 2 oktober 2008 heeft AFV de Veluwe Marius Beck benoemd tot erelid. Die avond werd hem een oorkonde overhandigd voor zijn verdienste voor de club gedurende de bijna 30 jaar dat hij lid is. Voorbeelden zijn het in elkaar knutselen van allerlei gebruiksvoorwerpen die o.a. op de clubavonden gebruikt worden zoals fotobord, lamp opstelling, etc. Maar ook zijn enorme energie en betrokkenheid zijn voor velen tot een voorbeeld.
Die avond kreeg zijn vrouw uit handen van de secretaris Vera van Bemmel bloemen overhandigd.