Clubavond

Iedere 2 weken is er een clubavond van 19:30u tot ca. 22:00u. Regelmatige activiteiten op de clubavonden zijn:

  • fotocafé, waarin binnen kleine groepjes foto's besproken worden
  • werk op de plank, waarbij we gezamenlijk ingebrachte foto's van leden bespreken
  • presentaties van de werkgroepen over komende of gedane activiteiten
  • presentaties van gastspreker fotografen die vaak een inspiratiebron voor onze leden zijn
  • mentoraat, tussen- of eindresultaten van zo'n traject waarin een leden proberen zich bepaalde vaardigheden eigen te maken

 

Clubavond WG-natuur

Dit jaar heeft de werkgroep natuur het 'thema natuur' anders proberen in te vullen. Op een andere manier vastleggen is zowel creatief als technisch een uitdaging. Vanavond gaan we wat meer in op de techniek.

Bijgaand beeld, getiteld 'vaag landschap', heeft Johan Kluijs ons vorig jaar na het nazomerbezoek aan de Markerwadden laten zien. Voor sommigen was dat helemaal nieuw, anderen wisten precies wat Johan gedaan had. Het was voor de werkgroep natuur mede een inspiratie voor het thema 'natuur anders' van 2021.

Clubavond Presentatie werkgroepen

De werkgroepen natuur, stad en portret hebben het afgelopen jaar diverse activiteiten georganiseerd. Vanavond worden de foto's die de leden hebben gemaakt bij deze activiteiten  gepresenteerd.

De werkgroep natuur zal terugkijken op excursies naar de Paleistuin, de Markerwadden en boomkikkers. En in coronatijd zijn tweetallen eropuit gegaan om de 'natuur anders' in beeld te brengen.

Clubavond Startavond

Als alles blijft gaan zoals nu met de corona maatregelen, dan kunnen we donderdag 9 september onze eerste clubavond organiseren van de 2de helft van 2021. We presenteren het programma en de winnaars van de zomerwedstrijd worden bekend gemaakt

Clubavond met ALV en Monumentaal Apeldoorn

Voor de pauze is de Algemene Ledenvergadering. Erna foto's van het thema "Monumentaal Apeldoorn".
En de start van een fotowedstrijd!

In de pauze een hapje en een drankje serveren en ruim de tijd is om elkaar weer te spreken. De agenda van de ALV staat hieronder. De werkgroep stad presenteert de foto’s die gemaakt zijn in het kader van het thema “Monumentaal Apeldoorn”. De webcommissie lanceert een fotowedstrijd op de werk op de plank site.

Donderdag 10 juni 2021 mogen we, na lange afwezigheid, weer een clubavond houden.

WG-natuur, Natuur anders

We willen proberen om eenzelfde arrangement als in 2020 te organiseren. Dit kon toen helaas door de corona-uitbraak niet doorgaan. Kort gezegd: we willen een abstracte-beelden-fotograaf uitnodigen om in april 2021 op een clubavond technieken uit de doeken te doen om tot abstracte beelden te komen. In de maand juni volgt dan een workshop met dezelfde inleider en in september willen we de resultaten met elkaar bespreken op een clubavond. De spreker en de data zijn nog niet bekend.