Clubavond WG-natuur

Dit jaar heeft de werkgroep natuur het 'thema natuur' anders proberen in te vullen. Op een andere manier vastleggen is zowel creatief als technisch een uitdaging. Vanavond gaan we wat meer in op de techniek.

Bijgaand beeld, getiteld 'vaag landschap', heeft Johan Kluijs ons vorig jaar na het nazomerbezoek aan de Markerwadden laten zien. Voor sommigen was dat helemaal nieuw, anderen wisten precies wat Johan gedaan had. Het was voor de werkgroep natuur mede een inspiratie voor het thema 'natuur anders' van 2021.

Een viertal leden zullen een onderwerp toelichten en erover in gesprek willen gaan.

  • Vera van Bemmel - dromerige/magische beelden
  • Pieter de Vrijer - lange sluitertijden
  • Gerrit Scholten - foto-stacking
  • Frank Verhofstad - wat zie ik en hoe komt dat?

De natuur anders in beeld brengen lukt vaak niet met een opname. Combinaties van beelden en nabewerking worden nogal eens gebruikt. We verwachten niet dat vanavond al die details helder zullen worden. Wel hopen we uit de discussies aspecten te kunnen halen die een keer getoond kunnen worden op een clubavond of in kleiner verband.

Deze avond verzorgen de werkgroepleden de lezingen over door henzelf gehanteerde technieken om de natuur zo mooi (of dromerig of alternatief) mogelijk vast te leggen. Nadere gegevens volgen zodra bekend.

Laatste nieuws:
Natuur anders, hoe doe je dat?
Organisatie:
Fotogenre: