Duursche Waarden

Eind mei gaan we als groep natuur naar de Duursche Waarden. Een groot gebied met geulen, oeverwallen, kleiputten en stukken bos in de uiterwaarden van de IJssel. Misschien spotten we de visarend ook.

Dit gebied ligt ten oosten van de IJssel, tussen Wijhe en Den Nul bij het buurtschap Fortmond. Gevarieerde mogelijkheden voor iedere natuurfotograaf. In Den Nul is een bezoekerscentrum met parkeerplaats. Klik op de locatie link in de rechter kolom.

Voor degene die het boek "De mooiste fotolocaties Oost-Nederland" heeft, zie ook blz. 103 en verder.

Neem voor de zekerheid wat 'koek en zopie' mee. Het idee is daar om ongeveer 9:00u te verzamelen. Dikke kans dat je daar nog bent op lunchtijd. Iets van een lunch meenemen is dan wel handig.

Reizen is nog afhankelijk van corona. Gezamenlijk reizen proberen we de week ervoor te regelen. De verzamelplaats is nog te kiezen, het is ook mogelijk om via Veessen met een pontje het gebied te bereiken.

Aanmelden

Aanmelden kan via een mail aan Frank. We hebben liever een aanmelding via de site. Als je inlogt en weer naar deze pagina gaat, dan zie je rechts een knop [Aanmelden]. Na klikken komt er een venster waar je naam al ingevuld is. Knop [Opslaan] klikken en je aanmelding is klaar. Mocht je toch verhindert zijn dan kun je via dezelfde knop [Aanmelden] dat venster weer openen. Haal nu het vinkje weg, klik opslaan en je aanmelding is eruit.

Laatste nieuws:
Vogeltijd in uiterwaarden
Organisatie: