Excursie met boswachter

De werkgroep natuur wil ergens in het najaar met de boswachter op zoek naar wild. Geef je op als je mee wil. Daarmee gaan we proberen een mooie ervaring te organiseren.

Boswachters kennen het wild en weten ook waar de voederplekken zijn. Met boswachter kunnen we ook op meer plekken komen dan zonder boswachter. Grote kans dat er wild, edelhert, ree, zwijn e.d., gezien en gefotografeerd kan worden. Een lange lens, 300-400mm, is noodzakelijk. Maar meegaan en gewoon genieten van wat er te zien is kan natuurlijk ook. Om dit te organiseren is wat voorbereiding en een liefst vroegtijdige aanmelding noodzakelijk.

We willen graag weten of er belangstelling is voor een activiteit als deze. Meld je zo snel mogelijk aan zodat we een idee hebben van het aantal deelnemers. Dan kunnen we actie nemen om een definitieve datum te regelen.

Aanmelden

Aanmelden kan via een mail aan Frank. We hebben liever dat je je aanmeld via de site. Als je inlogt en weer naar deze pagina gaat, dan zie je rechts een knop [Aanmelden]. Na klikken komt er een venster waar je naam al ingevuld is. Knop [Opslaan] klikken en je aanmelding is klaar. Mocht je toch verhindert zijn dan kun je via dezelfde knop [Aanmelden] dat venster weer openen. Haal nu het vinkje weg, klik opslaan en je aanmelding is eruit.

Exacte datum volgt
Laatste nieuws:
Veluws wild in beeld
Organisatie:
Fotogenre: