Kandidaat foto's expositie Deventer

De expositie in de schouwburg is nabij. Maar nog in nevelen gehuld is met welke foto's. Plaats je foto's en help anderen. Doe mee met online bespreken van kandidaat foto's voor deze expositie. Geef tips aan de fotograaf.

"Werk op de plank" is nu een plank voor kandidaat foto's voor de expositie in de schouwburg van Deventer. Plaats dus wat foto's die je wilt insturen of waarover je twijfelt.
Per foto is het tabblad 'Reactie' het centrum voor reacties en tips.
De fotograaf wordt gevraagd zijn tabblad te gebruiken voor een toelichting bij de foto en zijn reactie op reacties. Het mooiste is het als een foto door de reacties wat aan te passen is en een nog betere kandidaat voor de expositie wordt.

Het gaat dus om het geven van tips en suggesties om kandidaat foto's te verbeteren. En uiteraard mag je ook je enthousiasme voor een foto uiten. Daarom zijn alle reacties van leden en de toelichting, vragen en reactie van de fotograaf direct zichtbaar. Je moet natuurlijk wel eerst inloggen. De inzenddatum is uitgesteld tot 10 januari 2022. Selecteren van definitief ingezonden foto's voor de expositie komt daarna. 

Hoe werkt het?

Foto's uploaden gaat zoals voorheen. Een categorie aangeven mag, het hoeft niet. Geef als fotograaf wel een toelichting op je foto waarin je aangeeft waarom je denkt dat deze in aanmerking kan komen voor de expositie. En je kunt natuurlijk ook vragen stellen. Het helpt anderen met hun reactie.

LET OP! De ingestuurde foto wordt pas de volgende dag naar de expositieplank verplaatst. Bij twijfel kun je hem toch nog terugtrekken via menu Portfolio, album upload.

In het overzicht van de bespreking is nu ook de naam van de fotograaf zichtbaar. De bespreking vindt plaats op het tabblad |reacties|. De overige tabs van de methode "over foto's gesproken" zijn beschikbaar voor ieder die niet direct een reactie wil schrijven. De fotograaf heeft zijn eigen tabblad en is gevraagd om een goede toelichting te schrijven, eventueel vragen te stellen en te reageren op reacties van anderen.

Als je naar aanleiding van reacties denkt dat de foto toch niet geschikt is kun je deze via het tabblad fotograaf alsnog verwijderen.

 

Laatste nieuws:
Bekijk-bespreek kandidaat foto's
Organisatie: