Kootwijkerzand

De werkgroep natuur gaat eind februari naar het Kootwijkerzand. We gaan proberen om het veel gefotografeerde landschap of details erin op onze eigen wijze uit te beelden.

Dus: neem eventueel filters mee om je sluitertijd te verlengen. Bekijk vooraf de mogelijkheden van meervoudige belichting in je camera. Of doe gewoon wat je het liefste doet. Mogelijkheden genoeg op het Kootwijkerzand. En misschien verrast de winter ons! De onderstaande foto's zijn (eenvoudige) registraties van het schitterende gebied onder verschillende omstandigheden. Dat kan beslist anders!

Ter plekke is geen horeca. Het is dus aan te raden zelf wat 'koek en zopie' mee te nemen. Soms gaat de tijd erg snel tijdens het fotograferen. Iets van een lunch meenemen is dan wel handig.

Reizen is nog afhankelijk van corona. Gezamenlijk reizen proberen we de week ervoor te regelen met de route naar de verzamelplaats.

De verzamelplaats is aan het eind van de Houtzagersweg in Kootwijk. Daar is een kleine parkeerplaats. We komen vandaar op een mooie plek het zand op.

Aanmelden

Aanmelden kan via een mail aan Frank. We hebben liever dat je je aanmeld via de site. Als je inlogt en weer naar deze pagina gaat, dan zie je rechts een knop [Aanmelden]. Na klikken komt er een venster waar je naam al ingevuld is. Knop [Opslaan] klikken en je aanmelding is klaar. Mocht je toch verhindert zijn dan kun je via dezelfde knop [Aanmelden] dat venster weer openen. Haal nu het vinkje weg, klik opslaan en je aanmelding is eruit.

Laatste nieuws:
Op naar bijzonder landschap
Organisatie: