Excursie

De werkgroepen organiseren geregeld uitjes naar leuke foto locaties in de natuur of in de stad. Ook kunnen bij deze uitjes bijzondere fototechnieken extra aandacht krijgen. Bijvoorbeeld macrofotografie of avondfotografie. Suggesties voor bestemmingen en doelstellingen zijn ook altijd welkom

Rotterdam StreetArt festival ALL CAPS

Op zaterdag 10 september gaan we als werkgroep Stad naar Rotterdam. In deze stad is voor elk wat wils. Bijzondere activiteit is het Street Art festival All CAPS in de wijk Feijenoord. Hier werken internationale straatartiesten aan het opfleuren van gebouwen in de wijk.

 

Maar ook interessant is het enige tijd geleden geopende Depot van museum Boijmans. Architectonisch een fraai gebouw, terwijl ook de opgeslagen kunstcollectie de moeite waard is.

 

Scenario 3 - Excursie, fotoshoot

Op 18-07-2022 is besloten 5 activiteiten aan te maken om foto scenario's uit te proberen. Doel is om het gebruik door leden uniform te maken en toch het verschil in gebruik te realiseren.

Om dit uit te proberen zijn 5 activiteiten aangemaakt onder de webcommissie. Deze activiteiten verschijnen niet in agenda en nieuws en worden alleen voor de beheerder toegankelijk gemaakt.

Dit is scenario 3: excursie, fotoshoot e.d. op datum X

Paardenspektakel Beekbergen

Van 28 t/m 31 juli is in Beekbergen op en rond het terrein van manege Riant weer het bekende paardenspektakel georganiseerd. Hierbij werden twee- en vierspannen met hun menners getest op hun vaardigheden.

De themagroep Sport is hier met 10 personen naar toe geweest om e.e.a. vast te leggen. En dit op de meest spectaculaire dag, de zaterdag (30 juli), waarop de marathon wordt gehouden en deelnemers met hun aanspanning diverse hindernissen (waaronder de waterbak) moeten "nemen".

Onderstaand een doorsnee van de gemaakte foto's ...

Tweedaagse trip naar Duitsland

De vier beschikbare hotelkamers voor het onderstaande reisje zijn volgeboekt, maar er zijn toch nog mogelijkheden om mee te gaan. Dat kan door met één van de al aangemelde deelnemers samen een tweepersoonskamer te delen of door een ander hotel in de buurt te boeken en verder het programma samen te doorlopen.

Op vrijdag  26 en zaterdag 27 augustus organiseert de Werkgroep Stad een bezoek in Duitsland. Industriële complexen, musea, historische gronden en de stad Münster vormen een veelzijdig programma.

NK Atletiek bij AV'34 Apeldoorn

Een kleine delegatie was bij de NK atletiek. De strijd op allerlei fronten heeft veel fraaie foto's opgeleverd. En we hebben er wat bijzonders mee gedaan.

Van vrijdag 24 juni t/m zondag 26 juni worden bij AV'34 in Apeldoorn de Nederlandse kampioenschappen Atletiek gehouden, waarbij veel landelijke toppers mee zullen doen.
De themagroep Sport is van plan hier met een aantal personen heen te gaan.

 

Deventer op Stelten

Afgelopen weekend 1 en 2 juli, heeft de Werkgroep Stad activiteiten in het kader van Deventer op Stelten gefotografeerd. Een uitermate kleurrijk en interessant spektakel, dat was gezegend met schitterend weer.

Voor het eerst is er voor gekozen om de deelnemers ook een opdracht mee te geven. Deze onderliggende opdracht "Kinderen en artiesten" wordt op een later moment door de deelnemers besproken en beoordeeld.

Programma werkgroep Stad

We hebben de activiteiten van de Werkgroep Stad voor de periode augustus t/m december geactualiseerd. De individuele trips zullen als apart item nog op de website worden gemeld met de mogelijkheid tot aanmelding. Wil je je nu al voor 1 of meerdere activiteiten opgeven, dan kan dat en geef het door aan Fons.