Onlangs hebben wij als coördinatoren van de werkgroep Stad ons gebogen over de formulieren, die wij in het kader van de planning voor 2023 van jullie mochten ontvangen.

Met 15 terugontvangen formulieren van 23 leden zijn wij erg tevreden. De interesse van jullie kant is duidelijk aanwezig.

Wij hebben een voorlopig programma opgesteld, die jullie via een bijlage in de mail hebben ontvangen. Maarten heeft hiervoor een schema  opgesteld, wat en wanneer wij als groepsactiviteiten hebben gepland en wat in een kleinere setting kan worden gedaan.

Daarbij staat tevens aangegeven welke leden eventueel hulp willen bieden bij de organisatie/realisatie van een en ander. Ook heeft Maarten op de lijst links aangebracht die verwijzen naar de websites van de betreffende bezoekplekken. Dit is een praatstuk, waarbij nog allerlei aanpassingen mogelijk zijn.

Graag willen wij dit programma in overleg met jullie definitief gaan maken en nodigen jullie allemaal uit om op donderdag 5 januari 2023 om 19.30 uur in de Stolp, allereerst het glas te heffen op het nieuwe jaar en dan met elkaar het plan bekijken, discussiëren en definitief maken.

Meld je aan via de knop "Aanmelden" rechts. Wij hopen op een grote opkomst.

Laatste nieuws:
Doe mee en geef je mening
Organisatie: