clubfoto Hans

Wie zijn wij?

AFV de Veluwe is een club van ongeveer 50 enthousiaste amateurfotografen. 
Eens per twee weken houden we een clubavond in wijkcentrum de Stolp, Violierenplein te Apeldoorn. De avonden zijn wisselend van programma. Soms wordt er een professionele fotograaf uitgenodigd, die vertelt over zijn/haar fotografie. Soms bespreken we foto’s van leden of houden we een workshop, waarbij leden elkaar vaardigheden proberen aan te leren.

Op dit moment hebben wij een ledenstop. Mocht je interesse hebben, dan kom je voorlopig op de wachtlijst. Zodra er dan ruimte is, nemen wij contact met je op. 

Activiteiten
De vereniging kent drie hoofdinteressegebieden / werkgroepen. Het betreft de werkgroepen Natuur, Stad en Portret. Vanuit deze werkgroepen wordt een jaarprogramma gemaakt met verschillende activiteiten, waarbij leden er gezamenlijk op uit trekken om een bepaald onderwerp uit te diepen.

Themagroepen
Naast de werkgroepen is de vereniging ook net gestart met themagroepen. Wanneer meerdere leden eenzelfde behoefte hebben op het gebied van fotografie, kunnen ze gezamenlijk een themagroep starten om hierin een bepaald aspect van de fotografie nader te onderzoeken en zo met en van elkaar te kunnen leren. Onderwerpen kunnen    bijvoorbeeld zijn macrofotografie, flitsfotografie, sportfotografie, maar ook kennis van fotobewerkingsprogramma’s. 
De themagroepen bestaan naast de werkgroepen.

Exposities
Vanuit de vereniging worden twee tot drie maal per jaar exposities met een bepaald thema georganiseerd met foto’s van leden.

Wat kost dat allemaal?
De jaarcontributie bedraagt € 85,-.

Lid worden?     Op dit moment hebben wij een wachtlijst.

Voor vragen stuur een bericht naar ons via het contactformulier.

 

secretaris@develuwe.net