AFV de Veluwe - nieuws

Het duurt niet lang meer de clubavond van 1 december. Helaas heeft Carola van Dalen een ernstige schouderblessure waardoor ze niet mag autorijden en dus niet kan komen.

Op 27, 28 en 29 december vindt in Omnisport het NK Baanwielrennen plaats. Een bijzondere vorm van wielrennen met veel gevarieerde wedstrijdvormen. Van spint tot een koppelkoers over 25 km.

Na heel lang aarzelen en op aandringen van een paar “deskundigen” heb ik besloten resultaten van mijn fotografiekunsten te exposeren.

29 clubleden zijn lid van de werkgroep natuur. Juist voor de nieuwe leden moeten we een mooi programma maken in 2023. In groter en kleiner verband fotograferen. Hoe doen we dat? Praat mee op 23 november.

Een fotoproject, waarin 5 fotografen van AFV de Veluwe op uitnodiging van het MUAP (Museum Apeldoorn Photo) aan de hand van het thema 'Vertrouwen in de toekomst' een expositie samenstellen.

Op 15 december sluiten we het jaar gezellig met elkaar af. Op deze avond houden we tevens de traditionele jaarlijkse foto van het jaar wedstrijd.

Wij hebben, met de portretgroep, op 14 november een fotoshoot gedaan in de kapel te Hoog Soeren. We hadden weer mooie modellen, in trouwjurk, in burlesk kleding en ons mannelijk model had een Dickenspak aan.

Op donderdag 10 november heeft de Werkgroep Stad een brainstormavond gehouden over de mogelijke aktiviteiten voor 2023.

Zondag 13 november zijn we met een dertiental fotografen naar Zutphen geweest.