AFV de Veluwe - nieuws

Vanaf woensdag 18 mei zijn er in de Oranjerie een 28-tal foto's van AFV de Veluwe te zien in de Oranjerie. Dit alles is mogelijk dankzij de geweldige medewerking van Bridges Real Estate (eigenaar Oranjerie).

Onze verkenner heeft even gekeken hoe het erbij ligt. Prachtig! Bij de foto's ook een kaartje. Op 12 mei zaten veel vogels op hun nest. Maar de visarend zou al gezien zijn.

Het duurt nog even maar op de clubavond van 1 december a.s. komt Carola van Dalen ons over haar passie voor de fotografie vertellen.

Door de werkgroepen wordt een overzicht gegeven van hun activiteiten van het afgelopen half jaar. Tevens zal de reflectiegroep van Paul, Ray, Pieter en Michiel verslag doen over hun werkwijze en resultaat.

De inleverdatum is verlengd tot 1 oktober 2022. Dit omdat de periode tot de expositie nog behoorlijk lang is en omdat het wenselijk is om op een clubavond nog een keer foto's van dit thema te bespreken.

Helaas kan de fotoshoot met paarden op 11 mei niet doorgaan. We verplaatsen dit naar woensdag 8 juni.

Op 11 april om 10.00 uur is het nog openstaande bezoek afgelegd en hebben we weer naar hartenlust het binnenste en de omgeving van Waterputten en Watertoren kunnen  fotograferen.

Op zaterdag 30 april heeft een vijftal personen geprobeerd de motorraces in Hengelo (Gld) op de gevoelige plaat vast te leggen.
Er werd geracet in diverse klassen.

Deze avond zal ingevuld worden door de Werkgroepen Portret en Stad. Voor de pauze zal Portret openen met Werk op de Plank.