Excursie

De werkgroepen organiseren geregeld uitjes naar leuke foto locaties in de natuur of in de stad. Ook kunnen bij deze uitjes bijzondere fototechnieken extra aandacht krijgen. Bijvoorbeeld macrofotografie of avondfotografie. Suggesties voor bestemmingen en doelstellingen zijn ook altijd welkom

Paardenspektakel Beekbergen

Van 28 t/m 31 juli wordt in Beekbergen op en rond het terrein van manege Riant weer het bekende paardenspektakel georganiseerd. Hierbij worden twee- en vierspannen met hun menners getest op hun vaardigheden.

De themagroep Sport is van plan hier naar toe te gaan om e.e.a. vast te leggen. De meest spectaculaire dag is de zaterdag (30 juli), waarop de marathon wordt gehouden en deelnemers met hun aanspanning diverse hindernissen (waaronder de waterbak) moeten "nemen".
Vooralsnog gaan we dan ook deze dag, het tijdstip wordt nog nader afgesproken.

Tweedaagse trip naar Duitsland

De vier beschikbare hotelkamers voor het onderstaande reisje zijn volgeboekt, maar er zijn toch nog mogelijkheden om mee te gaan. Dat kan door met één van de al aangemelde deelnemers samen een tweepersoonskamer te delen of door een ander hotel in de buurt te boeken en verder het programma samen te doorlopen.

Op vrijdag  26 en zaterdag 27 augustus organiseert de Werkgroep Stad een bezoek in Duitsland. Industriële complexen, musea, historische gronden en de stad Münster vormen een veelzijdig programma.

NK Atletiek bij AV'34 Apeldoorn

Van vrijdag 24 juni t/m zondag 26 juni worden bij AV'34 in Apeldoorn de Nederlandse kampioenschappen Atletiek gehouden, waarbij veel landelijke toppers mee zullen doen.
De themagroep Sport is van plan hier met een aantal personen heen te gaan.

 

Naast loopnummers zullen ook alle technische nummers worden uitgevoerd. Denk hierbij aan speerwerpen, hoogspringen, polsstokhoogspringen e.d. Het programma per dag is bekend en is te downloaden door hier te klikken.

Themagroep Sport

Zoals bekend is een themagroep Sport opgestart. Na een eerste activiteit (motorraces Hengelo Gld) is kort gesproken over mogelijke vervolgactiviteiten. Het volgende voorlopige programma zou een optie kunnen zijn.

 

 

 

 

 

Deventer op Stelten

Inmiddels is op de website van Deventer op stelten het zogenaamde blokkenschema gepubliceerd. Hierop kan op een eenvoudige manier worden bekeken welke groepen waar op welke tijd optreden. Het maken van een "planning" voor de middag/avond wordt zo eenvoudiger. Klik hier voor het blokkenschema.

Op zaterdag 2 juli gaan we als werkgroep Stad (anderen mogen natuurlijk ook mee) proberen leuke beelden te maken bij het spectaculaire evenement Deventer op Stelten.

Excursie WG-stad Zuidas Amsterdam

De Zuidas – het architectonische verrassingsplaatje in Amsterdam.

Als je wilt meedoen geef dan een aanmelding via de website en denk aan stevige wandelschoenen , want dit gebied is behoorlijk uitgebreid – van het oude Floriadepark tot het VUmc-ziekenhuis en links en rechts van de snelweg A10. Er is een busverbinding door het gebied (bus 221), dus daar kun je eventueel hoppen om sneller ergens te komen.