Duursche Waarden

Het was een prachtige dag in de Duursche waarden. Maar ook warm en het water stond laag. Veel vogels zaten toch nog op hun nest. Bekijk de mooie foto's van dit gebied, waaronder foto's van aspirant lid Fred.

Op 19 mei gaan we als groep natuur naar de Duursche Waarden. Een groot gebied met geulen, oeverwallen, kleiputten en stukken bos in de uiterwaarden van de IJssel. Misschien spotten we de visarend ook.

Dit gebied ligt ten oosten van de IJssel, tussen Wijhe en Den Nul bij het buurtschap Fortmond. Gevarieerde mogelijkheden voor iedere natuurfotograaf. In Den Nul is een bezoekerscentrum met parkeerplaats. Klik op de locatie link in de rechter kolom.

Voor degene die het boek "De mooiste fotolocaties Oost-Nederland" heeft, zie ook blz. 103 en verder.

We gaan het gebied in vanaf het Infocentrum Duursche Waarden Den Nul. Dat ligt links als je in noordelijke richting Den Nul uitrijdt. Handig, want er is ook koffie.

Verzamelen is op de parkeerplaats bij de Agri-toren aan de Zutphensestraat bij de afslag van de A50. Vandaar is het ca. 35km via de A1, door Deventer en over de IJsseldijk.

Aanmelden kan via een mail aan Frank. We hebben liever een aanmelding via de site. Als je inlogt en weer naar deze pagina gaat, dan zie je rechts een knop [Aanmelden]. Na klikken komt er een venster waar je naam al ingevuld is. Knop [Opslaan] klikken en je aanmelding is klaar. Mocht je toch verhindert zijn dan kun je via dezelfde knop [Aanmelden] dat venster weer openen. Haal nu het vinkje weg, klik opslaan en je aanmelding is eruit.

Verzamel 8:15u Agri-toren
Laatste nieuws:
Nieuwe foto's geplaatst
Organisatie: