Ook wel bekend als high key en low key fotografie. Maar hoe doe je dat en waaraan moet je denken om tot mooie foto's te komen. Dat willen we in een kleine groep eens bespreken en doen. Grijp die kans.

Dit is een van die activiteiten waarbij het gaat om kennis- en ervaringsuitwisseling. En waarbij het initiatief niet bij de werkgroep coördinatie ligt.

Het idee is dit: meld je aan als je mee wil doen. We beperken de groep liefst tot 6 deelnemers, waarvan graag een 'expert'. De coördinatie van de werkgroep natuur stuurt de mailadressen van de aanmelders naar alle aanmelders.

We denken dat het beste resultaat bereikt wordt als er eerst een bijeenkomst is waar de 'expert' de methode uitlegt en voorbeelden toont aan de deelnemers. Vervolgens spreken we een dag(deel) af om het gewoon te doen. Tenslotte is er een bijeenkomst waar de resultaten worden besproken.
Als het nodig is kan via Frank een zaaltje in de Stolp geregeld worden.

En intussen plaatsen de deelnemers hier wat van hun resultaten om aan andere clubleden te laten zien.

Na afloop, of misschien al onderweg, zorgt de coördinatie van de werkgroep natuur ervoor dat de mooiste foto's zichtbaar worden voor de hele wereld.

Periode: -
Laatste nieuws:
Belicht eens heel anders
Organisatie:
Fotogenre:
Foto's opsturen voor: