Begin oktober verwachten we de herfst in al zijn pracht te zien. Vanuit Apeldoorn hoeven daarvoor we niet ver te gaan. De werkgroep natuur trekt naar de Paleispark. Verzamelen op de parkeerplaats Koninklijk Park. Een afslag verder dan de inrit naar de parkeerplaats bij het Loo.

We gaan naar het westelijke deel van het paleispark. Daar is het heuvelachtig, met hoogteverschillen van soms meer dan 40 meter. En er zijn smeltwaterdalen uit de laatste IJstijd te vinden.

Dan geeft begin oktober veel kans op bomen in alle kleuren in een bijzonder landschap en voor de liefhebber ook paddenstoelen. Dus genoeg mogelijkheden voor iedereen om fraaie beelden en mooie composities te maken.

Voor de toegang wordt in het park een bijdrage van € 2,00 gevraagd. We rekenen erop dat iedereen met eigen vervoer, of zelf afgesproken, naar de parkeerplaats Koninklijk Park 7 komt.

Aanmelden

Voor deze excursie is het niet noodzakelijk om je aan te melden. Voor anderen is het wel leuk om te weten wie er meegaan, ook om samen reizen af te spreken. Dus vragen we je toch om je even aan te melden via de site.

Als je inlogt en weer naar deze pagina gaat, dan zie je rechts een knop [Aanmelden]. Na klikken komt er een venster waar je naam al ingevuld is. Knop [Opslaan] klikken en je aanmelding is klaar. Mocht je toch verhindert zijn dan kun je via dezelfde knop [Aanmelden] dat venster weer openen. Haal nu het vinkje weg, klik opslaan en je aanmelding is eruit.

Parkeerplaats Koninklijk Park 7
Laatste nieuws:
Herfstbeelden maken
Locatie:
Organisatie: