Samen natuur fotograferen

Samen in een kleine groep eropuit. Het eerste groepje heeft een aantal prachtige beelden gemaakt in het Speulderbos. Mistig weer kan mooi zijn. Meld je ook aan en bel elkaar.

In 2022 leven we met corona. De werkgroep natuur roept op om in kleine groepjes de natuur in beeld te brengen. Meld je aan, bel elkaar op, ga samen eropuit en zet de mooiste op de site.

Door je aan te melden zeg je alleen maar aan de anderen dat je best gebeld mag worden om, met z'n tweeën of drieën, ergens lekker foto's te gaan maken. Je kunt je ook op dezelfde manier weer terugtrekken, dus eenmaal aanmelden betekent niet dat je eraan vast zit.

En na een uitje kun je foto's naar de site sturen. We zullen regelmatig wat foto's openbaar maken.

Vorig jaar probeerden we de natuur wat anders in beeld te brengen. Zoiets werkt het beste als je maar met een paar leden bent. Maar dat werkt ook ook heel goed als je de nieuwe mogelijkheden van je camera wilt uitproberen. Zoek iemand die daar al eens mee gewerkt heeft en je ontdekt makkelijker.

We willen natuurlijk niemand uitsluiten. Dus kun je altijd iemand bellen die op het lijstje staat, ook al sta je er zelf niet. En natuurlijk kun je ook gewoon iemand bellen of mailen. Deze oproep is wel vanuit de werkgroep natuur gedaan, maar ieder lid van de club kan natuurlijk meedoen.

Insturen van foto's kan het hele jaar. Er ontstaat vanzelf een mooie selectie op deze pagina.

  • 19 jan 2022; Duintjespad in Speulderbos - Bram, Gerla, Ingrid, Frank
  • 13 sep 2022; Landgoed Voorstonden - Gerrit, Frank
  • 20 sep 2022; Nationaal Park de Hoge Veluwe Burlen - Gerrit, Ellen, Ingrid
  • 25 okt 2022; Paleistuinen het Loo - Ellen en Ingrid
Laatste nieuws:
De eerste foto's zijn er!
Organisatie:
Inleveren voor:
Hoe inleveren:
Knop hieronder, afmeting binnen 1920 x 1080 pixels