Tweedaagse trip naar Duitsland

De vier beschikbare hotelkamers voor het onderstaande reisje zijn volgeboekt, maar er zijn toch nog mogelijkheden om mee te gaan. Dat kan door met één van de al aangemelde deelnemers samen een tweepersoonskamer te delen of door een ander hotel in de buurt te boeken en verder het programma samen te doorlopen.

Op vrijdag  26 en zaterdag 27 augustus organiseert de Werkgroep Stad een bezoek in Duitsland. Industriële complexen, musea, historische gronden en de stad Münster vormen een veelzijdig programma.

Begonnen wordt in het Industriemuseum Piesberg bij Osnabrück, waar tot voor ruim 100 jaar nog kolen werden gedolven en nu een imposant museum is ontstaan.
Vandaar wordt een bezoek gebracht aan Kalkriese, waar in het begin van de jaartelling de Romeinse legers door de Germanen in de pan werden gehakt. Overnachting in Mesum (kosten € 79,00), waarna de volgende morgen een bezoek wordt gebracht aan de historische stad Münster, met zijn fraaie binnenstad, imposante Dom, de grootste markt van Westfalen en het indrukwekkende Picasso-museum.

Kortom een uitje voor fotografen uit alle disciplines om mooie opnames te maken.

Aanmelding via de website. (onder voorbehoud van voldoende hotelaccomodatie)

Laatste nieuws:
Hotelkamers volgeboekt, maar ... lees vooral verder
Organisatie: