Wedstrijdplank zomer 2021

Vera van Bemmel is de winnares van de zomerwedstrijd. Op 1 en 2 bij zowel creatieve als natuurfoto's. Nelly Nolte presteerde hetzelfde bij de portretten. Ton Ellenbroek had de mooiste stadsfoto gemaakt. Hierbij de eerste vier foto's van de verschillende categoriën. De nieuwe categorie 'creatief' heeft veel bijzondere beelden opgeleverd. De totale uitslag is op de 'werk op de plank' site te zien.

De categorie creatief is toegevoegd omdat we steeds meer foto's zien waar de creativiteit vanaf straalt maar die soms lastig te plaatsen zijn in onze traditionele drie groepen: natuur, portret en stad.

Deze wedstrijd is de opvolger van onze online werk op de plank rondes. Het geeft weer de gelegenheid om elkaars foto's te zien en bespreken.

Ditmaal uitgebreid met het toekennen van een cijfer. Daarmee hebben we op de eerste clubavond na de vakantie dus 4 winnaars. De wedstrijd is uitsluitend bedoeld voor recent werk, dus alleen foto’s die gemaakt zijn vanaf 25 mei 2021.

Insturen: Kan tot enkele weken voor het einde van de beoordelingsperiode.
Het opsturen van foto's is met opzet ongewijzigd ten opzichte van werk op de plank. Het idee is daarbij dat iedereen daar intussen wel ervaring mee heeft.Wat wel anders is, dat is dat je nu echt een categorie aan moet geven om op de wedstrijdplank te komen.

 

Laatste nieuws:
Winnaars zomerwedstrijd
Organisatie:
Fotogenre: