AFV de Veluwe - nieuws

Op 24 juni zijn de eerste foto's, de 'kleintjes' van 120 x 80 cm opgehangen. Het staat erg mooi en er kwamen gelijk veel positieve reacties. Het plaatsen van de grote foto's zal binnenkort plaatsvinden.

Inmiddels is op de website van Deventer op stelten het zogenaamde blokkenschema gepubliceerd. Hierop kan op een eenvoudige manier worden bekeken welke groepen waar op welke tijd optreden.

Ons bereikte het droevige nieuws, dat na een korte, uitzichtloze ziekte, op 16 juni jl.  is overleden Hans Brongers, die wij hebben leren kennen als mentor voor diverse mentoraten.

Van 28 t/m 31 juli wordt in Beekbergen op en rond het terrein van manege Riant weer het bekende paardenspektakel georganiseerd. Hierbij worden twee- en vierspannen met hun menners getest op hun vaardigheden.

De kunstmarkt op winkelcentrum de Eglantier en de culturele pleinmarkt bij Orpheus hebben inmiddels plaatsgevonden en we hebben op beide plaatsen een behoorlijk aantal mensen mogen vertellen over onze hobby.

De Paardenshoot hebben we nu gepland op 20 juni om 14.00 uur (evt. 21 juni, ook om 14.00 uur) maar 3x scheepsrecht dus we gaan ervan uit dat het dit keer wel doorgaat.

Begin augustus. Hartje zomer. Een mooi moment om ons te mengen tussen de exotische vlinders. De Passiflorahoeve, Harskamp.

Tot en met 31 mei heeft AFV de Veluwe geëxposeerd in de Deventer schouwburg met als thema "Hoe Kijkt Apeldoorn naar Deventer". Vanaf vandaag zijn de 35 geëxposeerde foto's nog slechts te zien op de website.

De vier beschikbare hotelkamers voor het onderstaande reisje zijn volgeboekt, maar er zijn toch nog mogelijkheden om mee te gaan.