Workshop reportageflitser

Op 19 april 2022 heeft Rinus ons wegwijs gemaakt in het gebruik van de reportageflitser en dat was heel leerzaam en ..... heel gezellig. Onderstaand enkele foto's van statische en levendige modellen.

Verder heeft de portretgroep dit jaar foto's gemaakt van de bewoners van woonzorgcentrum Veldhuis maar helaas kunnen wij, i.v.m. de privacy, deze beelden niet tonen.

Fotofestival aan de IJssel

Recent ontving het bestuur de onderstaande informatie over het "Fotofestival aan de IJssel". Graag wijzen we alle leden  op dit interessante programma.
Onderstaand de tekst van de toegezonden informatie.

Geacht bestuur,

Graag wil ik u attenderen op het FotoFestival aan de IJssel te Deventer, zaterdag 15 oktober in de Gasfabriek

Het omvat workshops, lezingen en interviews en een pop-up expositie
Diana Bokje, Pieter van Leeuwen en Robert Theunissen (bekend van Photo 31) interviewen fotografen aan de hand van hun beelden.

Gewoon Ongewoon

De themagroep Creatief start een challenge:

Gewoon Ongewoon

We dagen je uit je creativiteit te laten zien ten aanzien van de keuze van het onderwerp dat je fotografeert, de wijze waarop je de camera gebruikt of op de wijze waarop je het/de beeld(en) van de camera tot een publicatie brengt.

Kom uit je comfortzone en probeer iets nieuws.

insturen portretfoto

Beste clubleden,

Op 6 oktober zal de portretgroep een avondvullend programma presenteren.
Wij willen graag voor de pauze een aantal portretfoto`s bespreken waarbij het licht een opvallende rol speelt.
Daarom vragen we jullie om een portretfoto in te sturen waarbij het gebruik van licht (en dat mag op alle mogelijke manieren) meteen opvalt!

Workshop lange sluitertijden bij Palendorp van Petten

Op 23 januari 2023 gaan 8 clubleden een workshop volgen bij Mike Muizebelt. Dit om meer te leren over lange sluitertijden aan zee. Locatie is het Palendorp van Petten. Lees verder.

Inmiddels is de workshop vol, maar mochten er nog meer mensen interesse hebben, kunnen we altijd een nieuwe afspraak maken met Mike. Kijk voor meer info op de site van Mike. Bij 6 aanmeldingen is de workshop al exclusief voor AFV leden. Laat het Ingrid even weten als je interesse hebt. 

Urbex fotografie bij Senzora Deventer

Gezien de locatie en het al heel grote aantal inschrijvingen heeft de werkgroep Stad moeten besluiten de inschrijving te stoppen. Het maximale aantal deelnemers is bereikt. Jammer voor degenen, die nog een keer in Senzora hadden willen fotograferen, maar dat gaat er dan helaas niet meer van komen.

Op  vrijdag 30 september organiseert de werkgroep stad een excursie naar de oude panden van het bedrijf Senzora in Deventer. Senzora is een onderneming waar onder meer wasmiddelen en pepermunt werden geproduceerd.

Leidens ontzet meevieren!

Leidens ontzet gaan we meevieren op 2 oktober. Er zijn op die datum vele festiviteiten en verder leent Leiden zich natuurlijk ook voor vele soorten fotografie (architectuur, straatfotografie, mensen etc.)

We hopen daar de vele mooie kanten van deze stad op de foto vast te leggen, samen met de festiviteiten rondom het ontzet.