stad

Tweedaagse trip naar Duitsland

De vier beschikbare hotelkamers voor het onderstaande reisje zijn volgeboekt, maar er zijn toch nog mogelijkheden om mee te gaan. Dat kan door met één van de al aangemelde deelnemers samen een tweepersoonskamer te delen of door een ander hotel in de buurt te boeken en verder het programma samen te doorlopen.

Op vrijdag  26 en zaterdag 27 augustus organiseert de Werkgroep Stad een bezoek in Duitsland. Industriële complexen, musea, historische gronden en de stad Münster vormen een veelzijdig programma.

Deventer op Stelten

Inmiddels is op de website van Deventer op stelten het zogenaamde blokkenschema gepubliceerd. Hierop kan op een eenvoudige manier worden bekeken welke groepen waar op welke tijd optreden. Het maken van een "planning" voor de middag/avond wordt zo eenvoudiger. Klik hier voor het blokkenschema.

Op zaterdag 2 juli gaan we als werkgroep Stad (anderen mogen natuurlijk ook mee) proberen leuke beelden te maken bij het spectaculaire evenement Deventer op Stelten.

De expositie in de Oranjerie is gerealiseerd!

Vanaf woensdag 18 mei zijn er in de Oranjerie een 28-tal foto's van AFV de Veluwe te zien in de Oranjerie. Dit alles is mogelijk dankzij de geweldige medewerking van Bridges Real Estate (eigenaar Oranjerie).

Door de werkgroep Natuur en de werkgroep Stad zijn elk 14 foto's geselecteerd, welke achter de ramen van twee panden tegenover de ANWB in de Oranjerie te zien zijn.
Rond september zullen de foto's worden vervangen door een nieuwe selectie.

Ga allemaal kijken naar de selectie uit het werk van AFV de Veluwe.