portret

Portretfotografie is een fotografiegenre dat zich specifiek bezighoudt met portretten. Portretfotografie heeft de menselijke figuur en vaak het menselijk gelaat als onderwerp. Soms een geënsceneerd studioportret, soms een simpele pasfoto. Ook de mens in een bijzondere omgeving kan tot de portretfotografie behoren.

(bron Wikipedia)

Paardenshoot

Helaas kan de fotoshoot met paarden op 11 mei niet doorgaan. We verplaatsen dit naar woensdag 8 juni.

De portretgroep gaat dan (mits het goed weer is) een fotoshoot doen van de paarden bij Peter de Winter en zijn partner Yvette in Twello. Zij hebben 5 paarden, een grote weide, een bak en natuurlijk stallen. Ook kunnen ze de paarden spannen voor een koets of rijtuig maar dat is dan voor een evt. vervolg.

Deze shoot is uitsluitend bestemd voor de leden van de portretgroep.

Aanmelden kun je op deze pagina via de button.

Workshop reportageflitsen

Op 19 april heeft de Werkgroep Portret een Workshop over het gebruik van de reportageflitser gehad o.l.v. Rinus Oosterman die deze avond heel goed heeft ingevuld. Hij heeft ons met heel veel technische en praktische tips voorzien waarmee de 9 aanwezige fotografen ongetwijfeld hun voordeel kunnen doen.
We vinden het heel fijn dat Michiel, als bestuurslid, is toegetreden bij de portretgroep.

Ook Sjaan hartelijk dank voor de gastvrijheid en gezellige avond.

Dierbaar

De portretgroep had begin december gevraagd om foto's te maken van iemand die je dierbaar is. Er zijn door verschillende fotografen weer mooie en tedere foto's ingezonden en zie hier het resultaat.