stad

Markt in tijden van corona. Denk aan de uiterste inleverdatum: 28 februari.

Nu excursies in groepsverband niet mogelijk zijn, hebben we als werkgroep Stad een individuele activiteit gestart. Waarin wijkt de markt in tijden van corona af van de normale markt? Probeer dat eens vast te leggen in een foto. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de wachtenden voor een kraam, keurig verdeeld in rijtjes, op 1,5 meter afstand onderling, voorzien van mondkapjes. Of de boa die de ingang tot de markt controleert. Of de lege  plekken die zijn ontstaan door standhouders die het voor gezien houden. 

Portfolio geselecteerd!!

De expositiecommissie heeft uit alle bekende foto's van het afgelopen jaar een Portfolio van de vereniging samengesteld.
Ga in het menu naar Portfolio en bekijk ze allemaal op je gemak en geniet van de vaardigheden van onze leden ...

Het portfolio is opgedeeld in de bekende drie delen, Natuur, Portret en Stad.

Het portfolio wordt periodiek gedeeltelijk vervangen door nieuw geselecteerde foto's.

 

De expositiecommissie.

Wedstrijdplank zomer 2021

Vera van Bemmel is de winnares van de zomerwedstrijd. Op 1 en 2 bij zowel creatieve als natuurfoto's. Nelly Nolte presteerde hetzelfde bij de portretten. Ton Ellenbroek had de mooiste stadsfoto gemaakt. Hierbij de eerste vier foto's van de verschillende categoriën. De nieuwe categorie 'creatief' heeft veel bijzondere beelden opgeleverd. De totale uitslag is op de 'werk op de plank' site te zien.